MM-kisat alkamassa Ranskassa

Kolmen vuoden välein pidettävät IPSC pistoolin maailmanmestaruuskisat, ”world shoot”, ovat alkamassa Ranskassa. Kisapaikkaa ei keskinkertaisilla taidoilla tullut, mutta päätimme silti tehdä kesälomamatkamme ajellen pitkin Eurooppaa ja tulla tänne kisapaikalle – kärkkymään josko peruutuspaikan sittenkin saisi. Matkasta kuvina on toisessa päiväkirjassa: http://tessutellen.fi

Tässä vähän kuvina torstaita, kun kävin katsomassa miltä kisapaikalla näyttää, kuvaamassa ja juttelemassa muiden suomalaisten kanssa, ja juttelemassa kisapaikasta. Vielä ei ole tietoa onko pois jääneitä, ehkä ei ennen sunnuntaipäivää kello 12, jolloin ilmoittautuminen päättyy. Tietenkään en toivo, että kukaan kilpailija viime hetkellä joutuu jättämään kisan väliin, mutta kun niin kuitenkin joillekin käy, niin olen valmiina odottamassa.

Jutustelua ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä
Simon häiriöiden miettimistä RD:n valvovan silmän alla
Löytyykö vikaa vai jopa oikeaa vikaa..
Harjoitusrata on valtavan loosin perällä.
Ei parannusta ensimmäisellä testillä
Simo testiradalla, toimivatko muutokset?
Simo testaa hieman lisää niipattua patruunaa ja lippaita, joista poistettiin 9 mm patruunoiden kanssa yleensä käytetty täytelevy.

Lopputulosta testeistä en ehtinyt kysyä, mutta paremmalta näytti.

Kisan toimistorakennuksessa on sponsorien myynti- ja esittelytiskejä. Kaikki eivät ole vielä paikalla, koska varsinaiset kilpailijat eivät vielä ole saapuneet.
Dillonin latauslaitteiden automatisointi onnistuu tämän yrityksen tuotteilla.
Bulin pistooleita ei Suomeen kukaan tuo – saisipa tuodakin.
Sponsori Tanfoglion osasto
Esikisa on käynnissä toimitsijoille ennen varsinaisen kisan alkua.

Vastaa